10-Asennus Oy

Asiakasprojektin, tarvittavien osien ja tuotteiden suunnittelu hoituu osaavien suunnittelijoidemme (samassa kiinteistössä toimiva FinnCAD Oy) toimesta asiakkaan niin halutessaan.

Tarjoamme kattavan paletin huolto-, korjaus- ja asennuspalveluja lyhyelläkin vasteajalla. Työt käsittävät yleensä tarjous- tai tilaustyönä suoritettavien teollisuuden tuotantolinjojen ja tuotantoon liittyvien laitteiden ja rakenteiden kokonaisvaltaisen uudistamisen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Toimeksiannot liittyvät usein elintarvike-, paperi-, metalli- ja kemianteollisuuden kunnossapitoseisokkien aikana tehtäviin töihin. Olemme myös erikoistuneet vaativien teräsrakenteiden valmistamiseen ja asentamiseen. Yhteistyökumppaneiden avulla pystymme toimittamaan esim. putkisillat kokonaistoimituksina, jalkojen perustukset mukaan lukien.

Monitaitoiset työntekijämme tekevät tilanteen mukaan niin asennuksia, konepajan töitä kuin nostoja ja kuljetuksiakin. Yrityksen omistajat ovat myös mukana käytännön työssä, joten tuntuma asiakkaiden tarpeisiin säilyy.

----

10-Asennus Oy on toiminut vuodesta 2007. Yritys on saavuttanut vahvan aseman eri teollisuusyritysten alihankkijana. Suunnitelmallisilla ennakkohuolloilla sekä järjestelmällisellä kunnossapidolla ja kuntoarviolla pyrimme estämään pitempiaikaiset tuotantokatkokset kokonaan.

Päätoimialojamme ovat elintarviketeollisuuden, kivenmurskainteollisuuden ja kiskokalustolaitteiden kunnossapito. Tarjoamme myös kokonaistoimituksia aina esisuunnittelusta laitteen käynnistykseen asti. Toimimme erittäin joustavasti kehittäen toimintaamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Yrityksen hyvä sijainti Pirkkalassa Tampereen läheisyydessä mahdollistaa tehokkaan toiminnan koko Pirkanmaan alueella.